divendres, 26 de juliol del 2013

Renova la teva terrassa o balcó

I continuant amb l'entrada de l'altre dia en el nostre facebook, avui volem compartir 6 idees per renovar les vostres terrasses i balcons.

1ª Reforma el sòl. Tingues en compte que aquest és el principal element que donarà caràcter a la teva terrassa. Pots escollir entre unes rústiques baldoses, un terra de fusta, cobrir-lo de pedres de riu, de gespa artificial, amb catifes d'exterior... Hi ha múltiples opcions, únicament has de trobar la que millor s'adapti a tu.


2ª Canvia el mobiliari. Per a escollir-lo has de tenir en compte que ha de ser un mobiliari funcional i adequat per a l'exterior. En principi, amb un parell de cadires i un tala, ja pots muntar-te la teva terrassa. Però si tens espai (i pressupost) suficient, no dubtis en incorporar un sofà, sillons comfortables, una taula de centre...


3ª Afegeix color a través de plantes, mobiliari, coixins i altres detalls decoratius... Si l'espai és reduït, semblarà molt més ampli, lluminós i alegre.


4ª Tamissa la llum. Res de posar horribles focus halògens directament al nostre cap. Es tracta d'aconseguir una il·luminació subtil per potenciar aquella atmòsfera intimista que estem buscant. Pots aconseguir-ho amb múltiples espelmes, antorxes i guirnaldes colorides, però tingues en compte que s'han de poder utilitzar en exterior.


5ª Afegeix plantes al teu edèn. Perquè una terrassa sense plantes ni és terrassa ni és res de res. Són el complement perfecte per donar-li vida. Recorda escollir plantes d'acord amb la situació de la teva terrassa (ombrejat, a ple sol) i combina vegetació florida de temporada amb altres resistents i que durin tot l'any. 


6ª Aïllat del teu veïnat (i al mateix temps protegeix-te del sol). Encara que disfsrutis d'uns veïns fantàstics, sempre hi haurà un moment en què precisis d'initmitat. Per aconseguir-ho has "d'amagar" la teva zona de descans amb vàries opcions: una celosía de fusta, una paret vegetal, un mur de bambú, un tendall...



Podeu veure aquest vídeo en francès en el següent enllaç:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada