divendres, 9 d’agost del 2013

Trucs per pintar com un professional

Avui us portem uns quants trucs que milloraran l'acabat de les vostres parets a l'hora de pintar, doncs sembla més fàcil del que realment és. Gràcies als companys de Handyman, aquí teniu 10 trucs moly senzills que facilitaran la vostra feina.

01. Repassa la pintura al voltant de les vores per a una textura consisten. Després de repassar les vores amb un pinzell, repassar-lo amb un rodet petit elimina les marques del pinzell.


02. Primer has de reparar les zones afectades de la paret amb una capa d'imprimació i posteriorment donar-li la primera capa per evitar un resultat on s'aprecïin les partes reparades. 


03. Talla la cinta abans d'estirar. Un cop tallada, la cinta es retira fàcilment i sense rascar la pintura seca. 


04. Per evitar marques de superposició, mou el rodet fins a l'altura total de la paret per mantenir una vora humida. No deixis que el rodet s'assequi massa, has de mantenir-lo almenys mig ple de pintura. Acaba el repassat i torna a passar ràpidament per sobre de les acumulacions o marques i inicia el següent repàs. 


05. Rebaixa la pintura allà on no puguis mantenir una vora humida. És a dir, evita marcar en excés les zones difícils, com el sostre, per evitar les marques del rodet. Rebaixarem la pintura amb un rodet quasi sec. Ho fem sempre en la mateixa direcció i després li donem la capa de pintura. Per a la segona capa, repetim el procés però en direcció contrària. 


06. Utilitza tel·les de cotó en comptes de plàstic. El plàstic és relliscós. 


07. Retalla entre les capes per un acabat més suau. Una esponga de llimat s'ajusta a les corbes i suavitza els detalls fins amb més facilitat que el paper de vidre.


08. Mescla llaunes de pintura per a un acabat consistent. Mescla la pintura de vàries llaunes per assegurar la consistència del color a les parets.


09. Neteja les superfícies brutes per a que la pintura pugui formar un vincle fort. La pintura no s'adhereix bé als olis de la pell. Netela las àrees de la paret que toquen les mans amb freqüència. 


10. Pinta primero el sòcol, després els sostres i finalment les parets. Seguint aquest ordre, és més còmode i fàcil de pintar, de treure la cinta de les vores i de depurar els errors (si et passes de llarg, per exemple). 



Amb aquests trucs ja pots donar-li color i vida a la teva vivenda novament i amb resultats professionals!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada