dijous, 15 d’agost del 2013

Construeix la teva paret de maons

El dimecres passat us vem mostrar les possibilitat que ofereix l'instal·lar una paret de maons a l'interior. Avui us ensenyem com instal·lar la vostra pròpia paret de maons, perquè pugueu donar-li aquest toc diferent a la vostra casa.


Pas 1: Preparar la paret
Assegura't que la paret està llisa i neta. La pols i les restes faran més difícil que l'adhesiu s'uneixi adequadament. A continuació, utilitza un nivell i una peça recta de fusta per crear un "braç" temporal a través de la part inferior de la paret. El "braç" és una guia que et permetrà mantenir els maons rectes i anivellats com baldoses. Quan hagis acabat, treu el "braç". 



Pas 2: Tallar maons
Comença per tallar varis maons fins amb una serra "mullada" de baldoses o un molí de disc de diamant. Fer això abans de l'instal·lació et permetrà estalviar temps durant el procés, evitant parar continuament per tallar més maons.



Pas 3: Instal·lació de maons a les cantonades
Comença la teva instal·lació a la cantonada inferior de la paret. Utilitza una llana dentada per extendre masilla sobre una petita secció de la paret (Imatge 1). A continuació, pressiona el maó a fons fins a la vora exterior de la part inferior de la paret. Continua fins a dalt amb mig maó fi amb la mateixa tècnica d'aplicació, maó complet, mig maó, maó complet, mig maó, etc. (Imatge 2) Això crea l'inici del teu patró.





Pas 4: Instal·la files completes
Continua aquesta tècnica a mitja alçada de la paret per començar. A continuació, torna a la part inferior de la paret i comença a col·locar maons complets per completar la primera fila. Treballa la paret cap amunt, fila per fila. esta técnica a media altura de la pared para comenzar.


Pas 5: Assegura't que les files estan anivellades
Comprova que les línias s'estan executant rectes mitjançant l'ús d'un nivell de 4 peus. Tens uns 20 minuts per ajustar els maons abans de que l'adhesiu comenci a assecar-se.

Pas 6: Deixa espai per la vorada
Crea juntes de 3/8 "y 1/2" d'ample entre els maons i entre les files superior i inferior, així (Imatge 1) Mesurar a ull li dóna un aspecte més autèntic. D'altra banda, pots rascar algunes restes de fusta en una serra de taula en 8.3" per fer separadors de boquilla (Imatge 2).





Pas 7: Instal·la els maons restants. 
Un cop hagis arribat a la meitat del camí, continua amb els maons a les cantonades de la mateixa manera que en el Pas 2. Pots acabar la resta de la paret a l'alçada del sostre. Continua la col·locació de maons complets per completar les files restants. Separa't de la paret de tant en tant per "dimensionar" el treball.

Pas 8: Aplica la vorada
Deixa que el maó s'assequi durant 24-48 hores. A continuació, aplica la vorada entre les juntes utilitzant una mescla de ciment Portland expremut a través d'una bossa de vorada i aplica-ho a les juntes en àrees petites una a la vegada.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada