divendres, 11 d’octubre del 2013

Idees per renovar la teva cuina

Abans d'ahir et vam oferir idees per dissenyar la teva cuina i avui et donem uns consells perquè la renovis i decoris sense massa despeses ni obres molestes. La cuina és un espai vital a la casa, i com a tal, ha de ser un fidel reflex de les persones que hi viuen i esdevenir un espai agradable i bonic. Res de cuines brutes i plenes de plats i olles brutes!

- Llums suspeses

Oblida't dels fluorescents insulsos i sense vida de la cuina i dóna-li un toc més alegre amb llums suspeses i llums acolorides i amb dissenys atrevits.



- Dóna-li color a les parets

Podem optar per prescindir de les rajoles i baldoses i trencar la monotonia amb una nota de color a la paret. A vegades la paret més petita pot tenir un color fort que destaqui entre els mobles i les altres parets. Atreveix-te!




- Cadires

Les cadires són un element més important del que sembla. Renova les teves cadires de la cuina: restaura les de fusta, fes una selecció variada (un d'aquí i una altra d'allà, resulta sorprenent).


- Les taules elevades i tamborets

Abans, era al voltant d'una taula que els tamborets trobaven el seu lloc. Ara s'han convertit en un element de distinció dins la nostra cuina. A mig camí entre la barra de bar, la cuina tradicional i la illa típica de cuina, les taules altes amb tamborets es converteixen en una elecció que causa furor.



- Un toc de color

El mateix que amb la paret. Si la teva cuina és gris i monòtona, sense personalitat ... ¡Un toc de color ho canvia tot!


- Vinil

Sí, has llegit bé. El vinil està vivint el seu moment de glòria gràcies a les seves infinites possibilitats i el seu preu. Ja sigui com a element decoratiu o com a part de la cuina, descobreix les opcions que et dóna aquest material.



Amb aquests consells teva cuina canviarà totalment d'aspecte i sense gastar massa. Què més vols?






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada