divendres, 30 d’agost del 2013

Com enrajolar la paret d'una cuina

Avui canviem una mica d'idees i anem a per un clàssic: enrajolar les parets de la cuina. Primer podreu seguir els passos ia continuació podreu veure un vídeo dels companys de BHG, que és una pàgina fantàstica.

Per a aquesta remodelació necessitarem, òbviament, rajoles o baldoses de pinça, una navalla, un morter o massilla, una llana dentada, separadors i un tallador de rajoles o rajoles. Si només utilitzarem una part d'un fulla, utilitzarem la navalla per tallar la malla de fons a partir de la part inferior de la paret i cap amunt.



Aplica una capa de morter de massilla o cola estenent uniformement. Subjecta la vora de la plana dentada en un angle de 45 graus respecte a la paret arrossegant per fer solcs amb la cola. Això ajuda que les rajoles s'adhereixin fermament a la paret. Treballa petites seccions perquè el morter de massilla o cola no s'assequi abans d'aplicar la rajola o taulell. Posiciona i prem les rajoles a la paret, treballant des del taulell fins a dalt.



Aplica pressió ferma i constant amb les mans per assegurar una unió sòlida. Utilitza separadors de plàstic entre les rajoles i el taulell per evitar que se separin, fins i tot a mesura que pressiones les rajoles adjacents al seu lloc. Continua la col · locació de rajoles a la paret seguint el patró que has creat prèviament.

Utilitza un tallador de rajoles per fer talls nets i rectes per peces fetes a la mida al voltant de la finestra o les caixes de sortida. Continua fins que la paret posterior està coberta. Després que el morter s'hagi forjat durant el temps recomanat, està a punt per a la vorada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada