divendres, 27 de desembre del 2013

Ciment a la casa

Per tancar l'any ¡més ciment! El reconeixem, som addictes a les possibilitats d'aquest material, sempre associat a paisatges industrials ia la brutícia, serietat o avorriment. Tot el contrari a les imatges que podeu veure a continuació. Deixa't sorprendre pel potencial del formigó a l'interior de casa teva.


Interiors moderns i d'aspecte formal. Sostre de formigó i decoració blanca per aconseguir un estil minimalista.


¿Rústic i industrial? Increïble però cert. La fusta i el formigó creen una combinació impossible però amb un acabat fantàstic. El toc subtil aportat per la taula de fusta crea un gran contrast en aquesta cuina i li dóna una mica més de vida.


Un altre exemple en què la fusta, en aquest cas a les parets, combina a la perfecció amb aquesta casa amb sostres en forma de triangle.


Encara que no ho sembli, és una casa. Una altra combinació impossible entre natura i industrial. Un contrast impactant.


En aquest saló podem veure de nou l'elegància i serietat del formigó en un interior. Una serietat però sense ser freda.


La simplicitat i minimalisme d'aquest interior és gràcies a l'ús intel · ligent del formigó i aquestes escales sense cap tipus d'accessori. Just per pujar o baixar.

Hi ha una tendència cada vegada més gran a utilitzar el formigó com a element decoratiu i no només com a element de construcció. Les possibilitats són infnitas i, tal com hem vist, el resultat és com menys sorprenent.

Bones festes i feliç any nou!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada