dimecres, 5 de març del 2014

5 de març: Dia Mundial de l'eficiència energètica

Així és, amics de Kapataz . Avui és el dia mundial de l'eficiència energètica , un tema que ja hem tractat en anteriors ocasions i del que avui volem tornar a fer esment coincidint amb la seva celebració . Es va celebrar per primera vegada el 1998 a Àustria , en una conferència internacional sobre eficiència energètica .

L'eficiència energètica és un dels plans d'acció per frenar el canvi climàtic i convertir les societats actuals en sostenibles , així com el desenvolupament d'energies renovables i una menor incidència de l'acció humana en el medi .

Per a això, es busca l'obtenció de béns i energia emprant menys recursos millorant els processos , la cogeneració , reduint l'ús de productes contaminants , reciclant i amb un consum eficaç i intel · ligent .

Des de Kapataz sempre hem donat suport a aquesta política . Rescatem posts anteriors en els quals vam tractar el tema :

· Preparant la casa per l'hivern

· Cases verdes

· Aïllar la calor del teu habitatge

Des del IDAE ( Institut per a la Diversificació i Estalvi d'Energia) han posat en marxa diverses campanyes perquè puguem aportar el nostre granet de sorra. Una d'elles és la pàgina Aprèn com estalviar energia , una aula virtual en el qual hi ha diferents cursets per aprendre d'una manera didàctica com reduir el consum al teu habitatge o en altres llocs , inclòs el transport . Un mètode molt eficaç i ajuda per al teu negoci també .

Però no només això , també hi ha programes per a l'ajuda a administracions , empreses , ajuntaments , etc . des del propi IDAE . Des del desenvolupament de ciutats sostenibles a plans generals d'actuació .

A Kapataz us animem a que doneu un pas endavant per contribuir a millorar l'eficiència energètica , reduint l'impacte humà al nostre planeta i de pas , estalviar també part dels diners que se'ns va en factures energètiques .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada