diumenge, 23 de març del 2014

Casetes de jocs

Fa unes setmanes ja us ensenyem uns dissenys espectaculars de casetes de jocs per als nens. Aquells dissenys eren fora de sèrie, molt cars i difícils de realitzar. Com que no sempre podem dedicar tant de temps, diners o directament no tenim ni l'espai per fer-ho, avui us portem unes quantes solucions econòmiques, senzilles i divertides de fer. I el més important: els nens gaudiran igual.

- Amagatall Hula Hoop: Molt senzill i necessites poc material.


- Casetas de cartró: És un clàssic. Qui no ha convertit la caixa de la nevera o de la tele en un fort o en alguna cosa més? Anem a donar-li una mica de color i alegria a aquests cartrons.


- Casita almacén/juegos: Aquí ja estem parlant d'una caseta de fusta amb tots els luxes. Pot servir tant per caseta de jocs com per a magatzem o traster.


- Caseta + llit: Tot en un, llit i caseta de jocs tot junt a la mateixa habitació. El somni de tants nens ... Doncs aquí ho tens, amb un disseny més senzill de fer del que un pot pensar. 



Se us acut alguna altra idea econòmica i fàcil? Ah, encara que no tingueu nens també podeu dur a terme qualsevol d'aquestes idees ... ho esteu desitjant!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada