divendres, 3 de maig del 2013

Feliç Dia de la Mare

No se'ns podia ocórrer millor inici del nostre bloc que dedicar la primera entrada a totes les mares del món. I així, des d'aquí desitgem un feliç dia a totes elles!

I com que volem que aquest dia sigui ben complert, et proposem quatre DIY ben senzills i ràpids de fer, que ben segur faran contenta  a la teva mare (no et suggerim de fer-li un bany nou, ni construir-li una casa, perquè en un parell de dies no hi ha temps, tot i que ella s'ho mereix!)


Les nostres propostes són:


1- Una tauleta de mosaic. En aquest cas, comencen construint la taula des de zero, però també pots agafar una taula vella i posar-li només el recobriment de mosaic. Depèn de les ganes i temps que tinguis...



via 

2- Un banc amb palets. Aquell palet que tens tirat per l'obra, ara pot tenir una bona utilitat i fer-li un seient còmode, on es pugui relaxar després d'un dia de feina (et recordo que estem parlant de la teva mare, eh?)


via 

3- Un porta-espelmes de ciment "glamurós". Aquest és el regal perfecte per a la mare fashion i moderna, a qui agrada la decoració industrial, però amb un toc glam gràcies al daurat. Facilíssim (però necessita el seu temps de repòs)

via 

4- Uns estalvis a partir d'una rajola. Només has d'agafar una rajola xula, d'alguna mostra o que hagi sobrat d'alguna obra, comprar el feltre i poca cosa més. Aquest és el regal més senzill i ràpid de les quatre propostes, sen's dubte! 

via

Bé, quina opció tries? Esperem que les nostres propostes t'hagin servit d'inspiració...

Ah! I per si a aquestes alçades t'estàs preguntant "què té a veure tot això amb el món de la construcció?",  dir-te que aquest serà un bloc sobre idees, tècniques i novetats sobre la construcció, però també sobre DIY fets amb productes de l'obra. 

Bon cap de setmana!

1 comentari:

  1. Quines propostes més xules! Jo em quedo amb el porta-espelmes, perque sembla tan facilet...

    ResponElimina