divendres, 15 de novembre del 2013

Com construïr una casa

No, no t'ensenyarem a construïr una casa en un sol post. Podríem fer-ho ... però quin desastre de casa oi? Seguint la temàtica dels nostres últims posts, avui us parlem d'un bloc nord-americà en què el seu propietari ens relata pas a pas tot el desenvolupament d'una casa. Un quadern de bitàcola en què som testimonis de totes les problemàtiques i situacions en què es troba, totes les decisions que ha de prendre i, per descomptat, el procés de construcció de la casa.






I és que es tracta d'un procés que comença just en el moment en què decideix comprar un terreny, de manera que per a tots aquells que estiguin desitjant adquirir una propietat i vol començar de zero, aquest bloc es converteix en una eina molt úitl, més enllà de les diferències culturals i socioeconòmiques que hi pugui haver entre USA i Espanya.

En qualsevol cas, us recomanem que us perdeu entre els posts d'aquest blog, A House By The Park, en què cada post és una història més que entretinguda i del que podem aprendre sempre alguna cosa.




El bloc és molt complet, incloent una extensíssima galeria de fotos molt ben ordenada per temàtiques, habitacions, etc. Com ja us hem dit, val la pena fer una ullada.


A House By The Park

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada