dissabte, 28 de setembre del 2013

Avui utilitzarem el ciment de nou com un element decoratiu. Amb el ciment farem unes lletres que serviran per decorar la teva habitació, saló ... I li donaran un toc diferent.

Per començar, necessitarem una bossa de ciment ràpid, guants, motlle de silicona amb l'alfabet, cullera, got d'un sol ús, ganivet o vareta de fusta, una petita ampolla amb atomitzador de plàstic, tovalloles de paper, un rotllo de cinta magnètica adhesiva i tisores .





Amb els guants, barreja ciment en una tassa ús d'acord amb les instruccions del paquet. Amb cura, reparteix el ciment amb una cullera en els motlles de l'alfabet, un a la vegada. Assegura't que cada lletra està plena de ciment. Utilitza la part plana d'un ganivet o un pal de fusta per raspar l'excés de ciment fora executant lentament sobre la part superior de cada motlle També pots netejar amb tovalloles de paper al voltant de les vores de les lletres.





Deixa que el ciment s'assequi durant 1-2 hores, polvoritzant una miqueta amb una ampolla d'esprai cada vegada que la superfície presenta un aspecte sec. Una vegada que el ciment s'ha assecat, treu amb cura una lletra del motlle. Talla peces quadrades i rectangulars de cinta adhesiva imant per adaptar-se a les esquenes de cada lletra i seguir endavant. Les lletres de ciment són una mica pesades, així que assegura't de cobrir la major part de la part posterior amb banda magnètica perquè no acabin a terra. ¡S'adhereixen a la nevera i ja està!






L'última part és opcional, si no vols posar-les en la teva nevera, amb treure del motlle i col·locar en una prestatgeria també pot servir. Un cop fetes, també podeu pintar-les de colors!

Com veieu, és molt senzill i funciona molt bé com a element decoratiu.

Imatges via Swoon Studio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada