divendres, 13 de setembre del 2013

Com aconseguir un fals acabat de ciment

Seguim amb el ciment. L'altre dia us parlàvemm de pintar un sòl de ciment i avui us expliquem com aconseguir un fals acabat de ciment a la paret, una tècnica cada vegada més utilitzada i que funciona d'allò més bé en entorns més urbans i li dóna un toc modern. A més, no trobaràs una d'igual, pel que la teva paret serà "exclusiva".



Comencem amb una capa base de gris o un blanc molt fosc, i després trenquem el gris amb ratlles verticals de color negre, marró i blau aplicades a l'atzar amb una espàtula, que es mantenen com a part de la pintura de base.




Després dibuixem unes línies amb llapis en intervals de deu centímetres, els quals no han de ser exactes, i seguim per tota l'habitació o paret.



L'acristallament comença amb níquel (esmalt 3:1 per a pintar) aplicat amb un full de guix de nou polzades i borrós amb un drap, i l'aspecte resultant suggereix guix o estuc venecià. Els regalims i esquitxos afegeixen encant al disseny.



Després, repintem l'habitació de nou amb un esmalt més fosc per crear capes, i després tanquem tot amb un vernís final amb el gris o blanc fosc de la capa inicial. Això fa que la paret sembli una sola i no diferents capes.




Que fàcil no? En un cap de setmana ho tens fet i resulta molt econòmic.

Imatges via Apartment Therapy

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada